مهارت هاي جواني در کلام مقام معظم رهبري

از مهمترين دغدغه هاي رهبر معظم انقلاب اسلامي مساله جوانان است که در سخنراني ها ، پيام ها و ديدارهاي معظم له مشهود است .

بيانات و سخنان پر بار ايشان از اين جهت براي جوانان جالب ، جاذب و درس آموز است که معظم له چه قبل و چه بعد از انقلاب ، سال هاي سال با اقشار مختلف جوانان - خصوصاً طلاب و دانشجويان مبارز و مسلمان انقلاب - به عنوان يک الگو و راهنماي فکري و عقيدتي و سياسي مانوس بوده اند و با زبان اين نسل پر شور و مسائل و مشکلات و روحياتشان کاملاً آگاهي و آشنايي دارند . دليل بر اين مدعا ، بيانات ايشان در جمع جوانان استان گيلان است:

. من عمرم را در ميان جوان ها گذراندم. از دوراني که خودم جوان بودم و با جوان هاي دانشگاهي که خارج از محيط ما بودند ،ارتباط برقرار کردم ، تا امروز هم ارتباط من با جوان ها قطع نشده است . بنابراين مي دانم حال و هواي جواني چيست و امروز در فضاي جواني ما چه مي گذرد .

لطفا به ادامه مطلب بروید.

مهارت آموزی_19 معظم ,جواني ,جوانان ,مهارت ,انقلاب ,معظم رهبري ,مقام معظم ,کلام مقام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ علی اسدپور پنبه چوله لوازم آرایش| زیباییی پوست و مو| ادکلن و عطر آیلین دکور پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان طلا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد